Cercetare penala

Definitie Cercetare penala

Activitate specifica desfasurata de organele de urmarire penala, respectiv organele de cercetare ale politiei si organele de cercetare speciale, avand drept scop strangerea probelor necesare cu privire la existenta infractiunilor, la identificarea faptuitorilor si la stabilirea raspunderii acestora, pentru a se constata daca este sau nu cazul sa se dispuna trimiterea in judecata. Ele nu pot efectua anumite acte decat cu autorizarea procurorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cercetare penala? Propune definitie

Poze Cercetare penala

 • Valeriu Todirașcu

  Poza: Plangere penala la DNA impotriva deturnarii de catre Guvern a fondurilor de malpraxis

 • Valeriu Todirascu

  Poza: Plangere penala depusa la DNA impotriva functionarilor ASF pentru abuz in serviciu privind despagubirile din fondurile de malpraxis

 • Logo firma

  Poza: GRANT 2018 - CERCETARE STIINTIFICA IN DOMENIUL DERMATOLOGIEI

 • MIRA TELECOM premiată pentru cel mai bun proiect de cercetare- dezvoltare, la Gala Comunicații Mobile 2012

  Poza: MIRA TELECOM premiată pentru cel mai bun proiect de cercetare- dezvoltare, la Gala Comunicații Mobile 2012

 • Vezi toate pozele despre Cercetare penala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cercetare penala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cercetare penala. Definitiile termenilor despre Cercetare penala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cercetare penala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cercetare penala.