Cercetare

Definitie Cercetare

In dreptul penal si procesual penal, activitate desfasurata de organele de urmarire penala sau de jurisdictie pentru stabilirea existentei sau inexistentei unei infractiuni, imprejurarile si conditiile in care fapta penala s-a savarsit si identificarea faptuitorului. Vezi si Cercetare penala, si Cercetare judecatoreasca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cercetare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cercetare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cercetare. Definitiile termenilor despre Cercetare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cercetare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cercetare.