Cerere de arbitrare

Definitie Cerere de arbitrare

Mijlocul legal prin care o parte intr-un contract comercial international solicita arbitrajului protejarea dreptului si intereselor sale legitime, nesocotite de catre partenerul contractual.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere de arbitrare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere de arbitrare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere de arbitrare. Definitiile termenilor despre Cerere de arbitrare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere de arbitrare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere de arbitrare.