Cerere de credit

Definitie cerere de credit

Solicitare scrisa adresata de o persoana fizica sau juridica unei banci sau unei institutii de credit pentru a i se acorda un credit. Datele cuprinse in aceasta cerere se refera la datele de identificare a solicitantului, calitatea acestuia, reprezentantii sai legali, destinatia creditului, tipul creditului solicitat, suma solicitata, moneda in care este exprimat creditul, perioada pentru care se solicita creditul, modalitatea de rambursare - in transe egale sau nu, garantii propuse, giranti, semnaturi, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere de credit? Propune definitie

Poze cerere de credit

 • credit7

  Poza: Credit online rapid de la Credit7

 • Brokerii de credite

  Poza: Brokerii de credite

 • Vezi preturi biciclete copii :http://lumeacopiilor.com.ro/76-biciclete-copii?p=2

  Poza: Creditorul tau de zi cu zi

 • Delos Creditinfo S.R.L. devine Creditinfo S.R.L.

  Poza: Delos Creditinfo S.R.L. devine Creditinfo S.R.L.

 • Vezi toate pozele despre cerere de credit

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul cerere de credit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la cerere de credit. Definitiile termenilor despre cerere de credit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cerere de credit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cerere de credit.