Cerere de deschidere a acreditivului

Definitie Cerere de deschidere a acreditivului

Solicitare a unui titular de cont bancar de deschidere a unui acreditiv in care sunt precizate toate conditiile si termenii de valabilitate ai acreditivului. Aceste date sunt transmise odata cu deschiderea acreditivului catre banca domiciliata. De obicei, exportatorul prefera ca acreditivul sa fie domiciliat la banca sa pentru ca in acest caz el poate recupera contravaloarea produselor livrate sau serviciilor prestate intr-un timp mai scurt. In situatia in care, acreditivul e domiciliat la banca importatorului, aceasta va fi cea care va urmari respectarea clauzelor acreditivului intocmai, in caz contrar ea refuzand plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere de deschidere a acreditivului? Propune definitie

Poze Cerere de deschidere a acreditivului

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere de deschidere a acreditivului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere de deschidere a acreditivului. Definitiile termenilor despre Cerere de deschidere a acreditivului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere de deschidere a acreditivului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere de deschidere a acreditivului.