Cerere de deschidere a contului

Definitie cerere de deschidere a contului

Solicitare adresata de o persoana fizica sau juridica unei banci, in vederea deschiderii unuia sau mai multor conturi. De regula aceasta cerere este insotita si de alte documente, cum sunt: copii dupa actele de infiintare si inregistrare, fisa cu specimenele de semnaturi si cu drepturile persoanelor imputernicite sa efectueze operatiuni in numele si pe seama societatii comerciale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere de deschidere a contului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul cerere de deschidere a contului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la cerere de deschidere a contului. Definitiile termenilor despre cerere de deschidere a contului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cerere de deschidere a contului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cerere de deschidere a contului.