Cerere de oferta

Definitie Cerere de oferta

Scrisoare trimisa de furnizor, din proprie initiativa sau ca raspuns la o cerere de oferta prin care isi prezinta tipurile, caracteristicile si preturile produselor ce le ofera. In cerere se inscriu toate datele in ceea ce priveste:- descrierea detaliata a marfurilor, - calitatea si cantitatea in care se pot livra, - pretul si conditiile de livrare, - termenul de livrare, - conditiile de plata, - durata valabilitatii ofertei etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere de oferta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere de oferta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere de oferta. Definitiile termenilor despre Cerere de oferta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere de oferta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere de oferta.