Cerere de plata

Definitie Cerere de plata

Document insotit de factura pe care furnizorul il prezinta bancii pentru ca aceasta sa-i vireze din contul cumparatorului in contul sau contravaloarea marfurilor expediate conform facturii acceptate de catre cumparator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere de plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere de plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere de plata. Definitiile termenilor despre Cerere de plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere de plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere de plata.