Cerere derivata

Definitie Cerere derivata

Cerere la un factor de productie (capital si forta de munca) pentru a obtine un produs.Spre exemplu, cererea de grau este derivata din cererea de faina de grau sau pentru produsele de panificatie (painea). Cererea de forta de munca este derivata din cererea pentru produsele care se obtin din utilizarea foreti de munca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere derivata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere derivata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere derivata. Definitiile termenilor despre Cerere derivata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere derivata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere derivata.