Cerere fluctuanta

Definitie Cerere fluctuanta

Cerere efectuata intermient, ocazional, ce variaza de la un anotimp la altul, chiar de la o ora la alta, in functie de necesitatile consumatorilor.Spre exemplu, cererea de ochelari de soare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere fluctuanta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere fluctuanta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere fluctuanta. Definitiile termenilor despre Cerere fluctuanta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere fluctuanta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere fluctuanta.