Cerere incidenta

Definitie Cerere incidenta

Cerere facuta de catre una dintre parti sau de catre un tert, in cadrul unui litigiu in curs de solutionare, si avand un obiect in general diferit de obiectul cererii principale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere incidenta? Propune definitie

Poze Cerere incidenta

 • Cerere Service

  Poza: Auto.ro powered by Vodafone lanseaza “Cerere Service”

 • Radiografii ANTITEPARI la cerere

  Poza: Radiografii ANTITEPARI la cerere

 • Evolutie cereri birouri trim I

  Poza: Cererea de spaţii de birouri pentru companii medii a crescut cu 30% în primul trimestru din 2013

 • Alege ora de religie!

  Poza: Alege ora de religie!

 • Vezi toate pozele despre Cerere incidenta

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere incidenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere incidenta. Definitiile termenilor despre Cerere incidenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere incidenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere incidenta.