Cerere

Definitie Cerere

1. Din punct de vedere economic, o cantitate dorita dintr-un anumit bun economic, care poate fi cumparata, intr-o perioada determinata, la anumite niveluri ale pretului.2. Din punct de vedere juridic, sesizare adresata unui organ de stat prin care se urmareste realizarea, recunoasterea sau apararea unui drept.Spre exemplu, cerere de chemare in judecata.In general, cererea cuprinde urmatoarele elemente:a) Formula de adresare - Domnule (Doamna)...b) Datele personale:- subsemnatul(a) /subsemnatii (ele)...- domiciliat(a) in...- in calitate de... (reclamant, inculpat, creditor, reprezentant etc.)c) Temeiul (acelasi cu motivarea de drept)d) Cerereae) Motivele (de fapt si de drept)f) Dovada / Anexele (actele depuse, timbrul fiscal si judiciar etc.)g) Data depunerii (colt stanga)h) Semnatura (colt dreapta)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cerere? Propune definitie

Poze Cerere

 • Cerere Service

  Poza: Auto.ro powered by Vodafone lanseaza “Cerere Service”

 • Radiografii ANTITEPARI la cerere

  Poza: Radiografii ANTITEPARI la cerere

 • 10 SECRETE PENTRU O CERERE DE FINANTARE DE SUCCES

  Poza: 10 SECRETE PENTRU O CERERE DE FINANTARE DE SUCCES

 • Cerere-finantare.ro – site-ul programelor de finantare pe intelesul tuturor

  Poza: Cerere-finantare.ro – site-ul programelor de finantare pe intelesul tuturor

 • Vezi toate pozele despre Cerere

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cerere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cerere. Definitiile termenilor despre Cerere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cerere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cerere.