Poze Certificari Google

 • Google, Brand, B2B, Online

  Poza: Google, Brand, B2B, Online

 • Fii primul in Google

  Poza: Fii primul in Google

 • Curs de Google Apps for Business

  Poza: Curs de Google Apps for Business

 • Metoda de promovare prin Google adwords!

  Poza: Metoda de promovare prin Google adwords!

 • Atlas Networking a semnat un contract cu Google pentru aplicatia Google Apps in Romania

  Poza: Atlas Networking a semnat un contract cu Google pentru aplicatia Google Apps in Romania

 • Vrei să afli inovaţiile Google de ultimă oră şi să vorbeşti live cu un Googler, direct din San Franciso? Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest!

  Poza: Vrei să afli inovaţiile Google de ultimă oră şi să vorbeşti live cu un Googler, direct din San Franciso? Vino la Google I/O Extended 2015 Bucharest!

 • Google Enterprise dezvaluit de experti internationali in Cloud

  Poza: Google Enterprise dezvaluit de experti internationali in Cloud

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul certificari google.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la certificari google. Pozele pe tema certificari google cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul certificari google, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la certificari google, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la certificari google.