Certificat de asanare

Definitie Certificat de asanare

Tip de certificat de dividende eliberat creditorilor sau actionarilor in cazul asanarii unei societati si care inlocuieste creditele si participatiile lor deja amortizate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat de asanare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat de asanare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat de asanare. Definitiile termenilor despre Certificat de asanare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat de asanare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat de asanare.