Certificat de calitate

Definitie Certificat de calitate

Document emis de catre unitatea producatoare prin care atesta calitatea care a stat la baza fabricatiei unui produs potrivit standardelor legale (STAS-uri, normative tehnice, etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat de calitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat de calitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat de calitate. Definitiile termenilor despre Certificat de calitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat de calitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat de calitate.