Certificat de dividende

Definitie Certificat de dividende

Titlu cu sau fara valoare nominala care da dreptul la o parte din profitul net si la o parte din rezultatul lichidarii unei societati, precum si posibilitatea de subscriere de noi actiuni sau de alte titluri de participare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat de dividende? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat de dividende.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat de dividende. Definitiile termenilor despre Certificat de dividende cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat de dividende, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat de dividende.