Certificat de mostenitor

Definitie Certificat de mostenitor

Prescurtare - CMActul emis de notarul public, prin care se finalizeaza procedura succesorala notariala (necontencioasa) reglementata de Legea nr.36/1995 si de Regulamentul de aplicare al acestei legi, si care atesta calitatea unei persoane de a fi mostenitor legal sau testamentar al unei persoane decedate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat de mostenitor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat de mostenitor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat de mostenitor. Definitiile termenilor despre Certificat de mostenitor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat de mostenitor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat de mostenitor.