Certificat de standardizare

Definitie Certificat de standardizare

Document eliberat de inspectoratele de standardizare sau de alte institutii de control, prin care se confirma ca marfa livrata corespunde unui anumit standard.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat de standardizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat de standardizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat de standardizare. Definitiile termenilor despre Certificat de standardizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat de standardizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat de standardizare.