Certificat de Urbanism (CU, C.U.)

Definitie Certificat de Urbanism (CU, C.U.)

Act public emis de Autoritatile administratiei publice locale, prin care se fac cunoscute solicitantului elementele care caracterizeaza regimul juridic, economic si tehnic al unui imobil, stabilite prin evidentele existente si documentatiile de urbanism si amenajarea teritoriului, spre exemplu : - caracteristicile zonei in care se gaseste amplasamentul, - cerintele urbanistice care urmeaza sa fie indeplinite (inaltimea maxima a cladirii, procentul de teren ce poate fi ocupat de cladire, retragerile fata de limita proprietatii, etc.), precum si - lista avizelor si acordurilor necesare in vederea autorizarii executarii lucrarilor de constructii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat de Urbanism (CU, C.U.)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat de Urbanism (CU, C.U.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat de Urbanism (CU, C.U.). Definitiile termenilor despre Certificat de Urbanism (CU, C.U.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat de Urbanism (CU, C.U.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat de Urbanism (CU, C.U.).