Certificat

Definitie Certificat

Act oficial prin care se confirma (de catre anumite organe de stat) exactitatea unui fapt sau autenticitatea unui inscris sau se atesta o anumita calitate, in vederea valorificarii anumitor drepturi, de catre persoana care solicita eliberarea certificatului (spre exemplu, certificat de mostenitor).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Certificat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Certificat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Certificat. Definitiile termenilor despre Certificat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Certificat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Certificat.