Organismul de certificare CERTIND aniverseaza 10 ani de performanta

BUCURESTI - 13 iunie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Constructii, Finante / Contabilitate, Cursuri

Live site

Pe 15 iunie 2013, organismul de certificare CERTIND implineste 10 ani de performanta in domeniul certificarilor sistemelor de management si conformitatii produselor. Competenta sa, dovedita de cele peste 15.000 de certificate de conformitate emise pana in prezent din care peste 800 de certificate eliberate pentru firme din Italia, Serbia, Bulgaria, Albania, Egipt, Spania si Republica Moldova, a crescut an de an, in prezent CERTIND detinand 9 acreditari emise de organismul national de acreditare RENAR, o acreditare emisa de organismul de acreditare ESYD- Grecia si o recunoastere din partea organismului ACCREDIA-Italia.

CERTIND 10 ani 2003-2013

CERTIND 10 ani 2003-2013

 Certificarea este masura performantei! 

Dl. Dumitru Radut - Director general al SC CERTIND SA

Toate cele 3 organisme de acreditare sunt semnatare ale Protocoalelor de Recunoastere Multilaterala EA,  la nivel european si IAF,  la nivel international. Astfel, certificatele emise de către CERTIND sub acreditarea acestor 3 organisme sunt recunoscute internaţional, CERTIND numarandu-se printre putinele organisme de certificare romanesti cu recunoaştere internaţională pentru cele mai importante si populare certificari de sisteme de management.

In prezent CERTIND este organism notificat de catre  Comisia Europeana pentru certificarea si aplicarea marcii de conformitate CE pentru produsele din domeniul constructiilor comercializate in spatiul comunitar si urmeaza sa fie notificat  CE si pentru evaluarea si inspectia produselor alimentare in vederea obtinerii certificatelor de conformitate pentru DOP - Denumire de Origine Protejata si IGP - Inregistrarea Geografica a Produselor.

De asemenea, CERTIND este autorizat de catre Ministerul Transporturilor in vederea efectuarii activitatilor de evaluare a securitatii facilitatilor portuare conform codului ISPS, este recunoscut ca furnizor de servicii de certificare NATO si este autorizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pentru evaluarea si inspectia produselor alimentare in vederea obtinerii certificatelor de conformitate DOP si IGP.

CERTIND este furnizor de cursuri de instruire in domeniul sistemelor de management, autorizate de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru 11 standarde profesionale, emitand pana in prezent peste 1.100 de certificate de instruire.

CERTIND este membra a prestigioasei organizatii internationale EFQM, a fundatiei olandeze FSSC pentru siguranta alimentului si a Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Printre clientii CERTIND se numara institutii guvernamentale precum : Ministerul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara, Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat ISCIR,  precum si peste 200 autoritati locale importante cum ar fi primarii, consilii judetene, directii judetene.

Pentru a marca in mod festiv implinirea celor 10 ani de activitate incununata de succes, CERTIND a organizat pe 5 iunie 2013 in  sediul Palatului UGIR-1903 o festivitate urmata de un cocktail, la care au participat membri ai Guvernului Romaniei, peste 100 de invitati auditori si experti in domeniu precum si reprezentanti ai mass media.  Cu aceasta ocazie au tinut cuvantari dl. Maricel Popa - secretar de stat in cadrul Ministerului Energiei, dl. prof. dr. ing Ion Hohan - vicepreseditele consiliului de administratie al CERTIND si dl. Dumitru Raduţ -  directorul general al CERTIND care a inmanat tuturor participantilor medalii si insigne aniversare CERTIND.

Ne dorim sa sarbatorim si in viitor cat mai multe succese si sa contribuim in continuare la imbunatatirea mediului economic din Romania prin certificarea sistemelor de management si a conformitatii produselor in conditii de competenta si recunoastere internationala.

Despre CERTIND SA

Certificare sisteme de management si conformitate produse, 10 ani de activitate, 30 angajati si peste 100 de auditori si experti tehnici.