CERTIX - VALIDAREA IDENTITATII PE INTERNET

BUCURESTI - 3 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

CERTIX srl. Introduce VALIDAREA IDENTITATII PE INTERNET CERTIX pentru a proteja Identitatile Online ale Consumatorilor si Companiilor.

CERTIX - VALIDAREA IDENTITATII PE INTERNET

Certix srl., primul furnizor roman de certificare digitala, a anuntat astazi lansarea instrumentului de VALIDARE A IDENTITATII ONLINE CERTIX (CERTIX), o solutie cuprinzatoare care va permite sa va protejati identitatea atunci cand aveti o prezenta online.

Un raport recent de la Comisia Comerciala Federala (SUA) a constatat ca 37 procente din toate plangerile legate de Fraude pe Internet sunt in legatura cu furtul de identitate. Frauda pe internet prin furt de identitate creste in fiecare an, in anul 2005 pierderile financiare rezultate din furtul de date personale au atins nivelul de 2.7 miliarde dolari americani.

CERTIX este o abordare moderna in combaterea furtului de identitate electronica indreptata spre consumatori si companii online care au nevoie de o mai buna protectie a identitatii fara costuri majore si fara implementarea unor platforme tehnice complicate. CERTIX furnizeaza un mod simplu pentru clienti si parteneri de a viziona datele dvs. de contact validate prin intermediul unei terte parti independente. Rezultatul – o crestere substantiala a increderii clientilor in ceea ce priveste informatiile, serviciile si/sau produsele pe care le oferiti online si eliminarea riscului ca persoane neautorizate sa se prezinte sub identitatea dvs. sau a companiei dvs. in scopuri frauduloase.
Atunci cand nu operati sub un brand binecunoscut pe internet este important sa dovediti vizitatorilor website-ului dvs prin Sigiliul de Validare a Identitatii CERTIX ca au de a face cu o companie reala si de incredere.

Odata cu extinderea retelei CERTIX, intentionam sa furnizam servicii aditionale in vara anului 2007 care vor include portalul CERTIX, care va permite clientilor sa obtina, asistenta de prim nivel din partea operatorilor nostrii.

MondoPay( www.mondopay.com ) a fost de acord sa devina prima companie in reteaua CERTIX. MondoPay isi insuseste abordarea unica de autentificare CERTIX pentru a proteja si valida identitatile online ale utilizatorilor sai.

CERTIX va furniza un nou mijloc de protectie a identitatii consumatorului si companiilor, prin combinarea a mai multor factori de autentificare, o retea actionabila de monitorizare a informatiilor si fraudelor electronice. Impreuna cu partenerii nostrii, serviciul CERTIX va furniza utilizatorului final o autentificare multi-factor usor de folosit si achizitionat.

Sigiliul de Validare a Identitatii CERTIX va fi disponibil direct de la CERTIX, sau prin intermediul oricarui membru participant in reteaua CERTIX fara costuri aditionale. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: http://www.certix.ro.

Despre Certix

CERTIX
Pache Protopopescu 64
Bucuresti, B 021414