Cesiune de datorie

Definitie Cesiune de datorie

Acea operatie juridica prin care un debitor, numit debitor cedent, transmite datoria sa unei alte persoane, numita debitor cesionar, care se obliga, de regula, in locul sau, fata de creditorul cedat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cesiune de datorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cesiune de datorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cesiune de datorie. Definitiile termenilor despre Cesiune de datorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cesiune de datorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cesiune de datorie.