Promotii Speciale - Campania de primavara - Cafea, Espressoare si Produse Vending - Flashautomate.ro

BUCURESTI - 29 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa, Retail, Internet

Flashautomate .ro demareaza promotia de primavara la zeci de produse si echipamente de cafea .Pentru primavara 2016, Flash Automate a demarat reduceri la zeci de produse din oferta disponibila pe site-ul flashautomate.ro.

Promotii Speciale - Campania de primavara - Cafea, Espressoare si Produse Vending - Flashautomate.ro

Flash Automate de Cafea este un brand in spatele caruia se regasesc profesionisti cu experienta solida in activitatea de comercializare si distributie cafea, bauturi calde si espressoare de cafea. Avand o structura bine definita, echipa Flash Automate de Cafea ofera echipamente si consumabile variate, in functie de nevoile clientilor.

Pentru primavara 2016, Flash Automate a demarat reduceri la zeci de produse din oferta disponibila pe site-ul flashautomate.ro. Iata cateva exemple:

Capsule Lavazza Blue 970 Espresso Caffe Crema Dolce ( 100 buc) – 100 lei

Cafea Lavazza Super Crema 1 kg – 58,50 lei

Capsule cafea Lavazza Blue 999 Espresso Tierra (100 buc) - 110 lei

Capsule cafea Tassimo Jacobs Latte Macchiato Classico 264 gr - 8 buc - 26,20 lei

Capsule cafea Tassimo Caramel Macchiato 268 gr - 8 buc - 26,20 lei

Lapte Coffeeta Classic - 750 gr – 12,80 lei

PACHET: Espressor Lavazza Blue LB 2500 Plus + 4 seturi capsule Lavazza - 2.113 lei (un aparat de cafea ideal pentru birouri si spatii mici care ofera un espresso excelent)

PACHET Illy : Espressor + 140 capsule – 644,60 lei (un pachet ideal pentru tine sau cadou pentru prietenii tai).

Promotia este valabila pana pe data de 30 aprilie 2016.

Este simplu, trebuie doar sa-ti doresti un anumit tip de cafea, iar noi iti putem pune la dispozitie varietate si flexibilitate. Personalul nostru calificat asigura suport si consultanta in alegerea produsului potrivit. Cu ocazia promotiei de primavara, demarata in aceste zile,  va facem cunoscuta noua oferta pentru toate categoriile de produse”, a declarat  Elena Sasu, manager Flash Automate de Cafea, cu ocazia lansarii Promotiei de primavara 2016.

 

Despre Flash Automate de Cafea

Prezenti pe piata romaneasca inca din 1992, Flash Automate de Cafea ofera o gama variata de cafea si bauturi calde, espressoare de cafea, piese de schimb si sisteme de plata. Flash Automate de Cafea este in masura sa onoreze in totalitate cererile  clientilor prin serviciile de calitate de care a dat dovada pana acum.

Pentru promotii si alte detalii, vizitati site-ul www.flashautomate.ro.