Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

Sibiu - 11 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social

12-14 iulie 2013, Sibiu
Tema editiei 2013: Metode de succes in asistenta sociala

Conferinta Nationala de Asistenta Sociala, Sibiu 2013

In perioada 12-14 iulie 2013 CFCECAS va organiza, la Sibiu, editia a V-a a Conferintei Nationale de Asistenta Sociala. Si in acest an sunt asteptati asistenti sociali si angajati din cadrul serviciilor de asistenta sociala. Editia din acest an are ca obiectiv dezbaterea metodelor care s-au dovedit a fi eficiente in practica serviciilor de asistenta sociala din Romania sau din alte tari europene.

 

Esti angajat intr-un serviciu de asistenta sociala sau vrei sa lucrezi in viitor? Lucrezi intr-o echipa multidisciplinara si vrei sa fi eficient? Nu stii ce metode sa folosesti pentru a fi eficient in interventie?

Participa si tu la editia din acest an a Conferintei Nationale de Asistenta Sociala si invata de la experti, prin simulare si schimb de experinta, modalitati eficiente de lucru in asistenta sociala.

Conferinta este deschisa asistentilor sociali si angajatilor serviciilor publice si private de asistenta sociala. Pentru a sustine eficient procesul de schimbare a contextului socio-economic a beneficiarilor, asistentii sociali trebuie sa selecteze si sa utilizeze cele mai eficiente metode de interventie.  

Programul conferintei include prezentari in plen, grupuri de lucru cu simulari de metode, exemple de buna practica si schimb de experinta.

Conferinta este organizata de catre CFCECAS in parteneriat cu Ministerul Muncii, Afacerilor Sociale si Protectiei Consumatorului, Austria si Federatia Internationala a Asistentilor Sociali (IFSW).

 

Investeste in formarea ta!

Cu o investitie minima te vei bucura de rezultate maxime!

Pentru mai multe informatii accesati pagina de web: www.cfcecas.ro sau trimiteti un email la adresa: office@cfcecas.ro.

Va asteptam!

Echipa CFCECAS