CURS de formare si CERTIFICARE in CONSILIERE VOCATIONALA, Targu Mures 28-29 noiembrie 2013

Organizator: CFCECAS

CURS de formare si CERTIFICARE in CONSILIERE VOCATIONALA, Targu Mures 28-29 noiembrie 2013

Stiai ca experienta personala si profesionala este suficienta pentru certificarea competentelor (certificare CNFPA) in consiliere vocationala?

Obiectivul cursului este de a oferi angajatilor serviciilor publice si private de asistenta sociala, centrelor de informare si consiliere, consilierilor scolari, cadrelor didactice, companiilor care au programe de responsabilitate sociala si persoanelor care doresc sa isi dezvolte competentele in orientare profesionala si consiliere vocationala.

Intr-o economie competitiva, accesul pe piata muncii nu este un proces facil; dificultatile sunt cu atat mai mari pentru persoanele care au o experienta limitata pe piata muncii, nu au pregatirea necesara sau nu dispun de competentele necesare pentru gasirea unui loc  de munca.

Un rol  important in acest proces il au consilierii vocationali. Serviciul de consiliere vocationala este absolut necesar pentru persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca.

Consilierea  vocationala este un proces complex pe parcursul caruia evaluarea vocationala, orientarea profesionala, identificarea unui loc de munca, angajarea, sustinera post-angajare constituie etape necesare. Tematica: evaluarea potentialului de dezvoltare profesionala, planificarea activităţilor,  comunicarea cu beneficiarii, lucru in echipa, evaluarea potentialului de dezvoltare profesionala,  orientarea in lumea profesiilor, construirea relatiei beneficiar-angajator, consilierea post-angajare.   

Solicita acum inscrierea sau informatii suplimentare la adresa de email: office@cfcecas.ro.

Mai multe informatii gasiti pe: www.cfcecas.ro

Despre CENTRUL DE FORMARE CONTINUA SI EVALUAREA COMPETENTELOR IN ASISTENTA SOCIALA

Centrul de Formare şi Evaluare în Asistenţa Socială (CFCECAS) are ca obiectiv dezvoltarea proiectelor inovative pentru asistenţa grupurilor vulnerabile, a serviciilor de asistenţă pentru integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, dezvoltarea economiei sociale şi dezvoltării profesionale a asistenţilor sociali și a personalului din serviciile sociale din România. Mai multe informati despre CFCECAS sunt disponibile pe: www.cfcecas.ro

Confirmare pana la data: 28 November 2013

Participare: Taxa de participare