Scoala Internationala de Vara in Asistenta Sociala, Editia a II-a

Locul desfasurarii: TIMISOARA

Organizator: CFCECAS

Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS) lanseaza Scoala Internationala de Vara in Asistenta Sociala 2012, Editia a II-a. Evenimentul va fi organizat la Timisoara in perioada 23 iulie – 27 iulie 2012.

Tema de anul acesta este: „De la CUNOASTERE la COMPETENTE”. Scoala Internationala de Vara va oferi participantilor posibilitatea sa dezbata teme specifice in domeniul protectiei copilului, cum ar fi abuzul si neglijarea copilului. Prezentarile vor viza diferite metode de diagnostic social, precum si modele eficiente de sprijin si interventie.  

 

Informatii suplimentare gasiti pe pagina de web: www.cfcecas.ro  

Despre CENTRUL DE FORMARE CONTINUA SI EVALUAREA COMPETENTELOR IN ASISTENTA SOCIALA

Centrul de Formare şi Evaluare în Asistenţa Socială (CFCECAS) are ca obiectiv dezvoltarea proiectelor inovative pentru asistenţa grupurilor vulnerabile, a serviciilor de asistenţă pentru integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, dezvoltarea economiei sociale şi dezvoltării profesionale a asistenţilor sociali și a personalului din serviciile sociale din România. Mai multe informati despre CFCECAS sunt disponibile pe: www.cfcecas.ro

Confirmare pana la data: 17 mai 2012

Participare: Intrare libera