Seminarul Regional de Economie Sociala pentru Regiunea Sud-Muntenia va fi organizat la Targoviste

Locul desfasurarii: TARGOVISTE

Organizator: CFCECAS

Seminarul Regional de Economie Sociala pentru Regiunea Sud-Muntenia va fi organizat la Targoviste

Orasul Targoviste va gazdui in 16 decembrie 2011 primul Seminar Regional de Economie Sociala pentru Regiunea Sud-Muntenia.

 Acest seminar este organizat de catre Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS) in cadrul proiectului „Incluziune sociala si pe piata muncii prin intreprinderi sociale”, proiect finantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”.

Informatii suplimentare despre acest proiect sunt accesibile pe paginile de web: www.cfcecas.ro sau www.economiesociala-alba.ro.

 Seminarul are ca obiectiv promovarea conceptului de economie sociala si a modelului functional integral de economie sociala si incluziune sociala destinat sprijinirii persoanelor cu dizabilitati si a celor vulnerabile.

Acest seminar se adreseaza Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Serviciilor Publice de Asistenta Sociala, Companiilor si ONG-urilor, Agentiilor Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, Camerei de Comert si Industrie.

Pentru inscrieri accesati pagina de web www.cfcecas.ro sau trimiteti un email pe adresa office@cfcecas.ro.

Despre CENTRUL DE FORMARE CONTINUA SI EVALUAREA COMPETENTELOR IN ASISTENTA SOCIALA

Centrul de Formare şi Evaluare în Asistenţa Socială (CFCECAS) are ca obiectiv dezvoltarea proiectelor inovative pentru asistenţa grupurilor vulnerabile, a serviciilor de asistenţă pentru integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, dezvoltarea economiei sociale şi dezvoltării profesionale a asistenţilor sociali și a personalului din serviciile sociale din România. Mai multe informati despre CFCECAS sunt disponibile pe: www.cfcecas.ro

Confirmare pana la data: 16 decembrie 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie