Sesiune de pregatire in consilierea vocationala organizata la Targoviste

Locul desfasurarii: Targoviste

Organizator: CFCECAS

Sesiune de pregatire in consilierea vocationala organizata la Targoviste

Consilierea vocationala este o ocupatie actuala pe piata muncii, iar aceasta ocupatie poate fi exercitata doar in baza certificarii competentelor prevazute de standardul ocupational. CFCECAS va ofera acum posibilitatea participarii la sesiunea de pregatire in domeniul CONSILIERII VOCATIONALE.

 

Seminarul de pregatire va fi organizat la Targoviste in data de 11 februarie 2013, intre orele 13.30-16.30.

Acest seminar se deruleaza prin intalnirea face-to-face cu evaluatorii de competente profesionale in ocupatia consilier vocational (evaluatorii CFCECAS sunt certificati CNFPA).

Cursul cuprinde 2 sesiuni de pregatire - ce se deruleaza pe parcursul unei singure zile - in vederea: a) identificarii competentelor detinute in ocupatia consilier vocational; b) identificarii competentelor ce necesita a fi dezvoltate; c) informarii asupra procesului de evaluare a competentelor profesionale in ocupatia CONSILIER VOCATIONAL.

Participarea la acest seminar este GRATUITA.

Mai mult, CFCECAS ofera reducere la solicitarea de certificare pentru participantii la seminar (mai multe informatii sunt disponibile pe www.cfcecas.ro).

Inscrierea se face pe baza unei solicitari ce va fi trimisa pe email la adresa: office@cfcecas.ro. Solicitarea trebuie sa cuprinda următoarele date: nume - prenume, email si telefon de contact. 

NU ASTEPTA. INSCRIE-TE CHIAR ACUM. Inscrierea se face in baza locurilor disponibile.

Termenul limita de inscriere este 11 februarie 2011.

Mai multe informati sunt disponibile pe pagina de web: www.cfcecas.ro.

---------------

CFCECAS este Centru de evaluare si certificare a competentelor profesionale autorizat de catre Autoritatea Nationala pentu Calificari in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 129/ 2000, republicata. CFCECAS este autorizat sa organizeze procese de evaluare si sa certifice competente profesionale obtinute prin alte cai decat cele formale pentru ocupatia CONSILIER VOCATIONAL.

Despre CENTRUL DE FORMARE CONTINUA SI EVALUAREA COMPETENTELOR IN ASISTENTA SOCIALA

Centrul de Formare Continuă şi Evaluarea Competenţelor în Asistenţa Socială (CFCECAS) are ca obiectiv dezvoltarea proiectelor inovative pentru asistenţa grupurilor vulnerabile, a serviciilor de asistenţă pentru integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, dezvoltarea economiei sociale şi dezvoltării profesionale a asistenţilor sociali din România. Mai multe informati despre CFCECAS sunt disponibile pe: www.cfcecas.ro

Confirmare pana la data: 11 February 2013

Participare: Intrare libera