TARGUL NATIONAL DE SERVICII SOCIALE 2012

Sibiu - 21 mai 2012

Comunicat tip General in Social

Participa acum la primul TARG NATIONAL DE SERVICII SOCIALE organizat la Sibiu, 29 iunie – 01 iulie 2012.

TARGUL NATIONAL DE SERVICII SOCIALE 2012

Acum aveti posibilitatea sa va promovati serviciul de asistenta sociala in care lucrati. Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala (CFCECAS) lanseaza anul acesta TARGUL NATIONAL DE SERVICII SOCIALE, ce va fi organizat in cadrul Conferintei Nationale de Asistenta Sociala 2012, Editia a IV-a.

Evenimentul consta intr-o expozitie cu standuri pentru servicii sociale, furnizori de servicii sociale si proiecte care au ca obiectiv dezvoltarea si furnizarea de servicii sociale. In ultimii ani noi servicii sociale au fost dezvoltate prin intermediul fondurilor europene sau a fondurilor locale. Acest eveniment are ca obiectiv promovarea serviciilor, cresterea gradului de intercunoastere si schimbul de experienta intre furnizorii de servicii sociale din cele opt regiuni de dezvoltare: Nord-Vest, Nord-Est, Sud-Vest, Sud-Est, Sud, Vest, Centru, București și Ilfov.

Vreti sa fiti cunoscut de catre celelalte servicii de asistenta sociala? Vreti sa va inspirati din experienta altor servicii sociale? Participati la schimbul de experinta a TARGULUI NATIONAL DE SERVICII SOCIALE.

Mai multe informatii privind modalitatea de inscriere gasiti pe pagina de web www.cfcecas.ro

Va asteptam!

Echipa de organizare a targului

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cfcecas/targul-national-de-servicii-sociale-2012