Soluţia HP MultiSeat va fi prezentată, în premieră, la BizTech Oradea 2011!

Oradea - 27 octombrie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura

BizTech 2011 este prima ediţie a celui mai mare eveniment de business IT din Oradea. Va avea loc miercuri, 2 noiembrie, la Hotel Ramada. Conferinţa este organizată de CG&GC Hitech Solutions, împreună cu HP România, Microsoft România şi RHS Company.

CG&GC recomandă HP MultiSeat

CG&GC recomandă HP MultiSeat

În cadrul evenimentului va fi prezentată, în premieră, soluţia HP MultiSeat. Dezvoltată pentru a veni în sprijinul instituţiilor publice, mediului educaţional şi companiilor, soluţia permite conectarea a 10 până la 20 de utilizatori la un singur calculator, fiecare utilizator desfăşurând activităţi independente.

Soluţia hp multiseat vine la pachet cu licenţă Microsoft Windows® MultiPoint™ Server Standard 2010, destinat pentru până la 10 utilizatori, compatibil cu ultimele versiuni de programe, cu toate patch-urile de securitate şi toate actualizările de sistem. Upgrade-ul la versiunea Server Premium asigură acces pentru până la 20 utilizatori.

Avantajele HP MultiSeat:

     Costuri reduse cu echipamentul. Utilizând o soluţie care presupune conectarea mai multor utilizatori la o singură unitate central, duce la reducerea costurilor cu echipamentele. O singură unitate centrală poate susţine 10 utilizatori (20 în cazul Microsoft Windows® MultiPoint™ Server Premium 2010) care folosesc programe diferite, simultan. În cazul necesităţii schimbării echipamentului hardware al unităţii centrale, costul se va reduce la o singură bucată.

     Reducerea cheltuielilor cu energia electrică! Doar prin simplul fapt că nu sunt 10 unităţi centrale consumatoare de curent electric, ci doar una singură, soluţia duce la reducerea cu până 67% în cazul unităţilor şcolare, sau cu 29% în cazul companiilor unde calculatoarele sunt folosite pe o perioadă mai mare de timp.

     Mai puţin de muncă, mai puţin efort! Mizând pe sloganul “Work smarter, not harder!”, CG&GC Hitech Solutions recomandă HP Multiseat cu Windows MultiPoint Server 2011 pentru toate companiile şi unităţile unde nu există un inginer de sistem la faţa locului. În unităţile şcolare unde nu există personal dedicat mentenanţei calculatoarelor, soluţia MultiSeat facilitează rezolvarea online.

     Mai puţin zgomot, mai relaxată atmosfera! Datorită faptului că soluţia presupune folosirea unei singure unităţi centrale, nivelul de zgomot produs de sistemele de ventilaţie ale calculatoarelor scade considerabil.

     Un progres tehnologic! Cabinetele de informatică vor fi la curent cu dezvoltările şi inovaţiile în domeniu, studenţii şi elevii având acces la cel mai nou sistem de operare Microsoft, adaptându-se cerinţelor pieţei. Această soluţie e foarte utilă şi importantă în localităţile mici, dar şi cele în curs de dezvoltare, unde elevii sau studenţii nu au posibilitatea de a învăţa cu un calculator acasă, ci doar la şcoală.

HP MultiSeat e o soluţie flexibilă, mobilă care ajută la reducerea costurilor atât cu energia, cât şi cu infrastructura şi cu echipamentele, totodată facilitând accesul utilizatorilor la un calculator. E potrivită atât în mediul educational (licee, universităţi), cât şi în mediul de afaceri.

În cadrul conferinţei Biztech Oradea 2011 va avea loc şi o prezentare demo în cadrul căreia toţi invitaţii vor putea analiza avantajele acestei soluţii.

Pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesaţi linkul: http://cg-hitech.ro/portal/biztech.html