Solutii IT&C in Oradea, prin CG&GC IT SA

Oradea - 20 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

CG&GC IT SA anunta deschiderea unei noi filiale si a unui nou magazin, incepand cu data de 10 aprilie 2005, la Oradea.

Noua filiala consolideaza pozitia companiei pe piata IT&C si isi propune sa acopere complet cerintele clientilor atat in ceea ce priveste dotarea cu echipamente IT&C, cat si cererea pentru servicii de analiza si implementare pentru aplicatii software de tip ERP si CRM, service echipamente IT si retelistica, solutii de securitate, consultanta tehnica si analiza tip business, servicii de finantare in sistem leasing operational si financiar.

Solutii IT&C in Oradea, prin CG&GC IT SA

“Clientii nostri vor regasi in acest magazin aceeasi calitate cu care au fost obisnuiti si pe care o mentinem in furnizarea oricarui tip de serviciu. Pe langa produsele si solutiile IT&C garantate de experienta celor 14 ani de prezenta pe piata, CG&GC IT Oradea pune la dispozitia clientilor personal specializat, capabil sa ofere consultanta viabila in procesul de cumparare, in functie de necesitatile fiecaruia dintre clientii nostri”, declara Cornel Giurgea, Presedinte CG&GC IT SA.

Magazinul CG&GC ofera clientilor cele mai noi produse de telecomunicatii si IT&C, insotite de promotii sau cadouri surpriza. Astfel, pana la 31 mai, la incheierea oricarui abonament Connex, CG&GC Oradea ofera pe loc un aparat electrocasnic la alegere si un tichet cadou.

In prezent, reteaua CG&GC IT SA cuprinde 15 magazine deschise in toata tara, compania fiind prezenta in Cluj, Oradea, Baia Mare, Bistrita, Arad, Targu Jiu, Craiova, Galati, Botosani, Suceava, Constanta, Drobeta Turnu Severin, Tulcea, Bucuresti. Strategia de extindere a firmei in anul 2005 cuprinde deschiderea a 10 noi magazine, dintre care urmatorul va fi localizat in Buzau.

Despre CG&GC IT SA

Cu 14 ani de experienta si 14 filiale in tara, CG&GC IT SA ca parte din Grupul CG&GC, este unul dintre pionierii pietei de profil, capatand increderea partenerilor sai: Microsoft, Toshiba, Fujitsu Siemens Computers, Connex, Panasonic, Allied Telesyn, Brother.
Compania se defineste ca un factor de progres al mediului IT&C, oferind prin agentiile sale de la solutii IT&C pana la finantarea in sistem leasing a achizitiilor si educatie de specialitate.

Adina Rada,
Director CG&GC Oradea
Telefon:
E-mail: adina.rada@cg-gc.ro
Adresa:
www.cg-gc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cggc-it-sa1/solutii-itc-in-oradea-prin-cggc-it-sa