Toshiba IT TREK te provoaca la aventura

Locul desfasurarii: Hotel Opera Plaza, Cluj Napoca

Organizator: CG&GC IT SA

Toshiba IT TREK te provoaca la aventura

25 septembrie 2006 - Aventura Toshiba IT TREK, organizata de SCOP Computers, unicul distribuitor autorizat de echipamente IT-Toshiba in Romania impreuna cu CG&GC IT SA, partener autorizat pentru zona Cluj, a ajuns la editia cu numarul IX. Evenimentul va avea loc Joi 28 septembrie 2006 incepand cu ora 12.00, la Hotel Opera Plaza, Cluj Napoca. Toshiba IT TREK 2006 propune publicului un simpozion care va urmari sa prezinte beneficiile pe care tehnologiile Toshiba le aduce in companie si o expozitie cu demonstratie unde audienta va putea sa vada efectiv „de ce sunt in stare” echipamentele Toshiba. De asemenea, organizatorii vor acorda un cadou, prin tragere la sorti, constand intr-un produs Toshiba.

Sub deviza URMEAZA CALEA INOVATIEI, care defineste an de an esenta acestui eveniment, CG&GC IT SA doreste sa prezinte prin Toshiba IT TREK 2006 cele mai noi echipamente si solutii Toshiba, facilitand, in acelasi timp, contactul utilizatorilor de IT cu inovatia.

Editia acestui an confirma valorile CG&GC IT SA, orientate spre performanta si tehnologie ca cei mai importanti factori de reusita. „ IT&C insemana aventura, tehnologie si performanta. Aventura pentru ca asta inseamna sa performezi intr-o piata atat de competitiva. Tehnologie pentru ca reprezinta cheia evolutiei, a progresului. Performanta pentru ca CG&GC IT SA promoveaza Toshiba de peste 12 ani , a crezut si crede in acest BRAND international. Cifrele de vanzari realizate cu TOSHIBA, premiile si certificarile obtinute de catre personalul firmei, satisfactia clientilor face din Toshiba un furnizor fidel, performant care ofera permanent tehnologii noi si inovative”, a declarat Cornel Giurgea.

Performanta si aventura inseamna anul acesta pentru publicul din Cluj Napoca cunoasterea ultimelor generatii de produse din universul IT:

1.solutii de management al documentelor;
2.solutii pentru distributia electronica a documentelor;
3.solutii de control si management al costurilor de copiere si tiparire;
4.cele mai noi tehnologii Toshiba: echipamente multifunctionale, videoproiectoare, notebook-uri etc


Echipa Toshiba IT TREK, alcatuita din specialisti ai CG&GC IT SA si SCOP Computers, va prezenta si o serie de solutii si servicii prin care tehnologia Toshiba poate fi valorificata la maxim, oferind valoare adaugata si competenta afacerii: oferte speciale, suport tehnic de specialitate, servicii
post-vanzare, solutii de finantare. Specialistii companiei vor sta la dispozitia tuturor celor interesati, oferind informatii complete si consultanta in vederea gasirii solutiilor adaptate fiecarui utilizator.

Obiectivul este acela de a oferi solutii care vor ajuta utilizatorii să controleze şi să menţina infrastructura IT a companiilor la un nivel ridicat, iar utilizatorii finali sa aleaga varianta adaptata cel mai bine nevoilor lor.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati :
Manuela Stoica – Director PR CG&GC IT SA la tel: 021- 332.24.24,
fax: 021-332.27.27,

Despre CG&GC IT SA

CG&GC IT SA
CG&GC este una dintre cele mai cunoscute companii din sectorul IT&C. Cu 16 ani de experienţă şi 18 filiale în ţară, CG&GC IT SA este unul dintre pionierii pieţei de profil, căpătând încrederea partenerilor săi: Microsoft Gold Partner, Toshiba, Fujitsu Siemens Computers, Vodafone, Panasonic, Allied Telesyn, Brother, HP, Konica Minolta, GoPro, Lexmark, BitDefender.
Compania se defineşte ca un factor de progres al mediului IT&C oferind soluţii integrate: echipamente hardware, aplicaţii software pentru sectorul public şi privat, service autorizat, soluţii integrate de comunicaţii, securitate, reţelistică, licenţiere, servicii de consultanţă care acoperă întregul spectru de activităţi IT&C, analiză de business şi consultanţă în vederea implementarii unui sistem informatic integrat, formare profesională. Cifra de afacere pentru anul 2006 a fost de 15,4 milioane Euro.

Despre BRD - Groupe Société Générale
BRD - Groupe Société Générale este a doua bancă din România, cu active ce depăşesc 8 miliarde EUR. Banca are peste 2 milioane de clienţi şi operează o reţea de peste 600 de unităţi. BRD are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB (aproximativ 4,3 miliarde EUR la 31 ianuarie 2007). BRD este membră a Grupului Societe Generale, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din zona euro. www.brd.ro

Despre Fujitsu Siemens Computers
Fujitsu Siemens Computers este principalul furnizor european de echipamente IT cu un accent strategic pe produse, servicii şi soluţii pentru Centre de Date Mobile şi Dinamice. Beneficiind de un portofoliu de servicii complexe, oferta noastră cuprinde echipamente mobile, computere, soluţii şi servicii de infrastructură IT pentru societăţi comerciale. Fujitsu Siemens Computers este prezentă pe toate pieţele principale din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, cu departamente de service în 170 de ţări din întreaga lume. Beneficiind de atuurile noastre - inovaţia şi caracterul global al celor doi acţionari, Fujitsu Limited şi Siemens AG, - vom asigura satisfacerea nevoilor clienţilor noştri: societăţi mari, societăţi mici, mijlocii şi utilizatori persoane fizice. Pentru a respecta standardele internaţionale privind răspunderea socială a societăţii, Fujitsu Siemens Computers este membră a organizaţiei United Nations Global Compact.
Pentru informaţii suplimentare cu privire la Fujitsu Siemens Computers, vă rugăm să vizitaţi: www.fujitsu-siemens.com.

Despre Lexmark
Lexmark International, Inc. face mai uşor transferul informaţiilor între lumea digitală şi cea a hârtiei, de către companii şi persoane particulare. În perioada care a trecut de la înfiinţarea sa în 1991, Lexmark a devenit unul dintre liderii în proiectarea, producerea şi furnizarea de soluţii de imprimare pentru clienţi din peste 150 de ţări. Compania Lexmark poate fi găsită pe Internet la adresa www.lexmark.com.

Despre Microsoft
Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq 'MSFT') este liderul mondial în software, servicii şi soluţii care ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul.
Despre Microsoft EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa)
Microsoft şi-a început operaţiunile în EMEA în 1982. În această regiune, Microsoft a angajat peste 12.000 de persoane în peste 60 de filiale, oferind produse şi servicii în 138 de ţări şi teritorii.

Participare: Intrare libera