chaboo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema chaboo

 • chaboo. Sebaistien Dupuis from VIP Room @ Barletto Club

  chaboo

  Bucuresti - 19 November 2012

  Comunicat de Lake Activ

  A musical journey combining Disco-Pop, Funk, R'n'B, House and Classics Anthems. It's a party that you cannot miss! Reservations and info @ 0751040406 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , petrecere , dj , barletto , bamboo , vip room , chaboo

  Vezi toate comunicatele de presa despre chaboo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul chaboo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la chaboo. Informatiile despre chaboo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul chaboo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la chaboo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.