charoite

Comunicate de presa si evenimente pe tema charoite

 • charoite. bijuterii din argint cu charoite la Accent Bijuterii

  charoite

  Bucuresti - 27 mai 2016

  Comunicat de Comaccent

  Charoitul, o gemă descoperită în anii ’40 şi documentată de abia în 1978, îşi ia numele dupa râul Charo situat în Siberia Rusească, singurul loc din lume de unde se extrage. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: accent bijuterii , comaccent , charoite

  Vezi toate comunicatele de presa despre charoite

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul charoite.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la charoite. Informatiile despre charoite cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul charoite, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la charoite, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.