checkpoint

Comunicate de presa si evenimente pe tema checkpoint

 • checkpoint. Safetech_CheckPoint

  checkpoint

  Bucuresti - 24 martie 2016

  Comunicat de Safetech Innovations

  In urma finalizarii programului Check Point Certified Collaborative Support Provider (CCSP), compania cu capital 100% romanesc, Safetech Innovations S.R.L. isi extinde aria de expertiza si competenta in domeniul prestarii serviciilor de support in ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: securitatea informatiei , safetech , securitate cibernetica , cybersecurity , checkpoint

  Vezi toate comunicatele de presa despre checkpoint

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul checkpoint.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la checkpoint. Informatiile despre checkpoint cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul checkpoint, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la checkpoint, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.