Chei

Definitie Chei

In domeniul naval, constructie cu o suprafata plana in lungul malului unei ape navigabile, care inlesneste efectuarea operatiilor portuare, cum ar fi:- acostarea navelor- imbarcarea si debarcarea pasagerilor- incarcarea si descarcarea marfurilor si a materialelor, etc.Cheile consolideaza malul si il apara contra actiunii apelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Chei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Chei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Chei. Definitiile termenilor despre Chei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Chei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Chei.