Cheltuieli aferente deductibile

Definitie cheltuieli aferente deductibile

cheltuieli efectuate in cadrul activitatilor desfasurate in scopul realizarii venitului, in conditiile prevazute de lege.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli aferente deductibile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul cheltuieli aferente deductibile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la cheltuieli aferente deductibile. Definitiile termenilor despre cheltuieli aferente deductibile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la cheltuieli aferente deductibile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la cheltuieli aferente deductibile.