Cheltuieli constatate in avans

Definitie Cheltuieli constatate in avans

Cheltuieli inregistrate in cursul exercitiului, dar care corespund cumpararilor de bunuri sau de servicii a caror furnizare sau prestare trebuie sa intervina ulterior.Face parte din conturile de regularizare si asimilate, categorie a activului bilantier (vezi Active).Sunt considerate cheltuieli constatate in avans, cheltuieli cu reparatiile capitale neprevizibile, cu reparatii curente si revizii tehnice, abonamente si chirii, deci cheltuieli care vor fi afectate rezultatului exercitiului sau exercitiilor urmator/urmatoare, motiv pentru care in exercitiul constatarii vor face obiectul bilantului contabil.Altfel spus, prin cheltuielile constatate in avans, exercitiul curent detine o creanta asupra exercitiului sau exercitiilor urmator/urmatoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli constatate in avans? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli constatate in avans.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli constatate in avans. Definitiile termenilor despre Cheltuieli constatate in avans cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli constatate in avans, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli constatate in avans.