Cheltuieli cu amortizarile si provizioanele

Definitie Cheltuieli cu amortizarile si provizioanele

1. Cheltuieli de exploatare privind amortizarea imobilizarilor si provizioanele pentru riscuri si cheltuieli si pentru deprecierea activelor imobilizate sau circulante.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli de exploatare.2. Cheltuieli financiare - vezi Cheltuieli financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli cu amortizarile si provizioanele? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli cu amortizarile si provizioanele.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli cu amortizarile si provizioanele. Definitiile termenilor despre Cheltuieli cu amortizarile si provizioanele cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli cu amortizarile si provizioanele, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli cu amortizarile si provizioanele.