Cheltuieli cu energia si apa

Definitie Cheltuieli cu energia si apa

Cheltuieli de exploatare ce reprezinta costul de achizitie al energiei si apei consumate.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli cu energia si apa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli cu energia si apa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli cu energia si apa. Definitiile termenilor despre Cheltuieli cu energia si apa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli cu energia si apa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli cu energia si apa.