Cheltuieli cu impozite, taxe si varsaminte asimilate

Definitie Cheltuieli cu impozite, taxe si varsaminte asimilate

Cheltuieli de exploatare reprezentate de cheltuielile cu impozitele, taxele si varsamintele asimilate suportate de intreprindere, indiferent de rezultatul exercitiului (impozitul pe cladiri, taxa asupra mijloacelor de transport, contributia la fondurile speciale, etc.).Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli cu impozite, taxe si varsaminte asimilate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli cu impozite, taxe si varsaminte asimilate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli cu impozite, taxe si varsaminte asimilate. Definitiile termenilor despre Cheltuieli cu impozite, taxe si varsaminte asimilate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli cu impozite, taxe si varsaminte asimilate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli cu impozite, taxe si varsaminte asimilate.