Cheltuieli cu lucrarile si serviciile executate de terti

Definitie Cheltuieli cu lucrarile si serviciile executate de terti

Cheltuieli de exploatare ce reprezinta cheltuieli cu:- intretinerea si reparatiile - redevente, locatii de gestiune si chirii - studii si cercetari, inclusiv sumele platite pentru contractele de cercetare- cheltuieli cu primele de asigurare- cheltuieli cu alte servicii executate de terti (colaboratori, comisioane, inclusiv cele platite agentilor economici cu activitate de comert exterior si onorarii- cheltuieli de protocol, reclama si publicitate- transportul de bunuri si personal- deplasari, detasari si transferari - posta si taxe de telecomunicatii- servicii bancare, etc.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli cu lucrarile si serviciile executate de terti? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli cu lucrarile si serviciile executate de terti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli cu lucrarile si serviciile executate de terti. Definitiile termenilor despre Cheltuieli cu lucrarile si serviciile executate de terti cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli cu lucrarile si serviciile executate de terti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli cu lucrarile si serviciile executate de terti.