Cheltuieli cu marfurile

Definitie Cheltuieli cu marfurile

Sinonim - costul marfurilor vanduteCheltuieli de exploatare constituite din pretul de cumparare, taxele nerecuperabile, cheltuielile de transport-aprovizionare si alte cheltuieli accesorii legate de achizitia marfurilor.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli cu marfurile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli cu marfurile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli cu marfurile. Definitiile termenilor despre Cheltuieli cu marfurile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli cu marfurile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli cu marfurile.