Cheltuieli cu remuneratiile personalului

Definitie Cheltuieli cu remuneratiile personalului

Cheltuieli de exploatare ce reprezinta cheltuieli cu remuneratiile cuvenite personalului, in suma bruta, cat si alte cheltuieli de personal suportate de unitate.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli cu remuneratiile personalului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli cu remuneratiile personalului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli cu remuneratiile personalului. Definitiile termenilor despre Cheltuieli cu remuneratiile personalului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli cu remuneratiile personalului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli cu remuneratiile personalului.