Cheltuieli curente

Definitie Cheltuieli curente

Sinonim - Cheltuieli ordinareCheltuielile curente sunt orice cheltuieli ce se nasc din activitati desfasurate de o persoana juridica, ca parte integranta a obiectului sau de activitate, precum si activitatile conexe acestora.Vezi si Cheltuieli extraordinare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli curente? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli curente.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli curente. Definitiile termenilor despre Cheltuieli curente cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli curente, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli curente.