Cheltuieli de dezvoltare

Definitie Cheltuieli de dezvoltare

Dezvoltarea este aplicarea rezultatelor cercetarii sau a altor cunostinte, in scopul realizarii de produse sau servicii noi sau imbunatatite substantial, inaintea stabilirii productiei de serie sau utilizarii. Exemple de activitati de dezvoltare sunt:a) proiectarea, constructia si testarea productiei intermediare sau folosirea intermediara a prototipurilor si modelelorb) proiectarea uneltelor si matritelor care implica tehnologie nouac) proiectarea, constructia si operarea unei uzine pilot care nu este fezabila din punct de vedere economic pentru productia pe scara larga sid) proiectarea, constructia si testarea unei alternative alese pentru aparatele, produsele, procesele, sistemele sau serviciile noi sau imbunatatite.Amortizarea cheltuielilor de dezvoltare se efectueaza conform legislatiei in vigoare.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli de dezvoltare? Propune definitie

Poze Cheltuieli de dezvoltare

 • Dezvoltare personala

  Poza: DEZVOLTARE FINANCIARA PRIN DEZVOLTARE PERSONALA

 • Curs de dezvoltare personala

  Poza: Curs de dezvoltare personala

 • Scoala de dezvoltare personala

  Poza: Scoala de dezvoltare personala

 • FOREO

  Poza: Foreo – dezvoltare pe timp de criza

 • Vezi toate pozele despre Cheltuieli de dezvoltare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli de dezvoltare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli de dezvoltare. Definitiile termenilor despre Cheltuieli de dezvoltare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli de dezvoltare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli de dezvoltare.