Cheltuieli din diferente de curs valutar

Definitie Cheltuieli din diferente de curs valutar

Cheltuieli financiare reprezentate de diferentele nefavorabile de curs valutar, rezultate in urma lichidarii creantelor si datoriilor in valuta, diferentele nefavorabile de curs valutar aferente disponibilitatilor bancare in devize, disponibilitatilor in devize existente in casierie cat si existentul in conturile de acreditive in devize.Vezi si Contabilitate a cheltuielilor, Cheltuieli financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli din diferente de curs valutar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli din diferente de curs valutar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli din diferente de curs valutar. Definitiile termenilor despre Cheltuieli din diferente de curs valutar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli din diferente de curs valutar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli din diferente de curs valutar.