Cheltuieli directe

Definitie Cheltuieli directe

Cheltuieli de productie ce se pot individualiza pe produse omogene, lucrari, servicii, comenzi, loturi, faze de fabricatie si care se includ direct in costul acestora.Din aceasta categorie fac parte:- cheltuielile pentru materii prime, materiale de baza si auxiliare directe - cheltuielile pentru combustibil, energie si apa folosite nemijlocit pentru fabricarea produselor, executarea lucrarilor, operatiunilor etc. - retributiile directe - impozitul pe fondul de retribuire si contributia la asigurarile sociale pentru retributiile directe si alte cheltuieli directe.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli directe? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli directe.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli directe. Definitiile termenilor despre Cheltuieli directe cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli directe, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli directe.