Cheltuieli indirecte

Definitie Cheltuieli indirecte

Cheltuieli care se includ in costurile de sectie, salariile directe, costuri de intretinere, telefoane, lumina etc.Cheltuieli de productie generate de fabricarea mai multor produse, grupe de produse, comenzi, loturi, servicii, precum si cele efectuate in interesul general al conducerii si administratiei unitatii si care nu pot fi identificate si nici repartizate nemijlocit pe produse.In aceasta grupa se includ in general: - cheltuieli generale ale sectiei si - cheltuieli generale ale intreprinderii.O caracteristca a cheltuielilor indirecte consta in faptul ca marimea lor nu variaza proportional cu cresterea sau descresterea volumului productiei, fiind relativ constante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cheltuieli indirecte? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cheltuieli indirecte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cheltuieli indirecte. Definitiile termenilor despre Cheltuieli indirecte cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cheltuieli indirecte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cheltuieli indirecte.